Powered By Blogger

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Ektorp


Tummanruskea divaanisohva sai väistyä uuden tieltä pois, viimeinkin!

Sohva oli ennen tumma jättidivaani, joka imi olohuoneestamme kaiken valon ja raikkauden.
Tilasta puhumattakaan.
Uusi sohva, Ektorp!
Raikas ja kaunis. 
Torkkupeitto istuinosassa sekä näyttää kivalta, että suojaa lialta!
Ennen..
ja nyt!    :)

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Blogin hiljaiseloa

Olen saanut kyselyitä blogini hiljaiseloon liittyen.
Hiljaiselo on tehnyt itselleni hyvää, sillä olen saanut koneella istumisen sijaan monta rautaa tuleen ja remontti kodissamme rullaa täysillä useassa eri huoneessa ja muutosta tapahtuu uskomatonta vauhtia.
Tällä hetkellä eteinen on suurimman muutoksen kourissa, kun portaiden alta on kaiveltu yli 60 vuotta vanhaa komeroa esiin, joka on ollut piilotettuna ties miten kauan, ja kun seinät saavat uuden pinnan sekä portaikko seinän sijasta kaiteen. Eteisremontin ja (oikeiden)töiden ohessa myös keittiön seinät ovat saaneet uutta pintaa, kun innostuin antiikkilaastista niin paljon että päätin kehitellä siitä keittiönseinille uudistusta.
Yritän parhaani mukaan palata tänne takaisin tiheimpien postauksien kera, ja tuoda paljon inspiraatiota teille remontin ja entisöintien tiimoilta.

Ihania, lämpimiä kesäpäiviä kaikille! Annetaan inspiraation lentää :)

Lasten sängyt

 Parin vuoden ajan olen pitänyt silmät ja korvat auki, kun lapsille on ollut etsinnässä vanhat rengin sängyt.
Välillä tuntui kuin olisi etsinyt neulaa heinäsuovasta. (tai no sellaista neulaa jonka hinta pysyttelisi alle sadan euron)   mutta lopulta etsinnät palkittiin ja löysimme kohtuuhinnalla molemmille lapsosille todella kauniit sängyt. Ja mikä parasta, ne oli siinä kunnossa ettei niitä tarvinnut kuin pestä ja laittaa paikoilleen! :)

Sänky nro. 1

ja sänky nro 2.