Powered By Blogger

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Trukkilavojen kierrätystä.

Olen pyöritellyt pidemmän aikaa mielessäni vaihtoehtoja siitä millaisen sängyn meille haluaisin seuraavaksi.
Mielessä kävi kaikki eri vaihtoehdot runkopatjasängystä pylväs-sänkyyn, kunnes näin ensimmäistä kertaa livenä trukkilavoista tehdyn sängynrungon, ja silloin tuli fiilis, että juuri tällaisen haluan itsellenikin!
Ainut ongelma oli enää, että mistä saisin sen verran vanhat lavat, että olisivat itsestään harmaantuneet.
Etsintä tuotti kuitenkin lopulta tulosta, ja sain 12 kpl. vanhoja trukkilavoja, jolloin sain urakkani alkuun.

Lavoissa oli sen verran suuret raot, että jouduin täyttämään ne että saisin niistä umpinaisemmat.
Muutaman tunnin ahertamisen jälkeen lavat olivat putsausta ja kasaamista vaille valmiit.



Valmista!


Minä joka olen ollut erittäin skeptinen trukkilavojen muuntamisesta huonekaluiksi, voin syödä sanani ja myöntää että lavat todella toimii sisustuksessa!




4 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä niin mahtava tunnelma että oon ihan sanaton! :O Vitsit nuo lakanat ja kaikki! Hetki varmaan meni rakennellessa, mutta kyllä kannatti!

    Taitaa olla muuten jotkut led-myrsylyhdyt sulla tuolla? Meilläkin on samalla idealla lyhdyt sängyn molemmin puolin, mutta harvemmin tulee niihin tulia laitettua, ihan turvallisuuden vuoksi.... Ehkä yhdesti ollu! :D Etsinnässä on patterilla toimivat kivat lyhdyt, mutta harvemmin tulee vastaan. Patterikynttilät, ne tuikut, on valitettavasti ihan hirveitä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos todella paljon! :)

      Ja tosiaankin led-myrskylyhdythän ne siellä! Ovat oikeinkin toimivat yövaloina, kun saa säädellä kirkkautta :) Meillä on parasta aikaa makuuhuoneessa menossa sisustusprojektia, joten toivottavasti ihan pian saan tehtyä postausta taas makuuhuoneesta :)

      Poista